Още в първия работен ден тук стартира и коледна промоция Днес е

...
Още в първия работен ден тук стартира и коледна промоция Днес е
Коментари Харесай

В „Меден рудник“ на Никулден черпят с безплатно суши

Още в първия работен ден тук стартира и коледна промоция

Днес е огромното разкриване на първият суши бар в емблематичния жилищен комплекс на Бургас – " Меден рудник ". Точно в 12:00 ч. на паркинга под пощата до ОУ Найден Геров отворя порти новата локация за японска храна в града „ SAMURAI ”.

„ В момента подготвяме целия подбор от менюто ни. И ще го предложим на първите гости за дегустация. Нашите майстори сушисти са се обучавали в Япония и ще подготвят на клиентите първокачествен артикул “, разясняват от суши бара на ул. Въстаническа 42.

Всички оферти от богатият подбор могат да се поръчат и за у дома или за офиса – доставката за к-с „ Меден рудник “ е безвъзмездна.  
 Суши бар SAMURAI се намира на ул. Въстаническа 42  Локацията е отзивчива, а с 4-те автомобила за разнос, доставките не се бавят
Още в първия си работен ден в суши бар „ SAMURAI ” започват и коледна промоция – всички поръчки взети от обекта са с понижение от 10 %. Телефонът на за поръчки е.

Барът ще работи всеки ден от 10:30 до 21:45 ч. Можете да си поръчвате по телефона от цялото меню, което е налично в или във facebook страницата.

В менюто на суши бар „ SAMURAI ” ще откриете обичаните си Хосомаки сьомга, Етна, Урамики д хрупкава скарида, Хосомаки с Филаделфия и авокадо, Сашими Тон, Тон Татаки и доста други обичани оферти от страната на изгряващото слънце.

Майсторите подготвят и емблематичните за тази кухня салати – уакаме, чираши сьомга и змьорка, Чука Ика и други

Интересно и нетрадиционно наподобява суши предлагането с „ Нутела “. Това изобретение е сладката изненада в „ SAMURAI ”. Съчетанието от шоколадово-лешников крем, банани, маскарпоне и ориз е бомбастично и впечатлява с автентичност и усет.

„ Майсторите опитват и изненадват със страхотни попадения. Освен че подготвят класическите и обичани на всички предписания, те приготвят и свое авторско меню “, коментират отще от обекта.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР